Mijn kind heeft slaapproblemen

Opnieuw zit je op de bedrand van je kind die moeilijk in slaap komt. Nog een keer een peptalk, een massage of een boek lezen. Of toch maar ernaast liggen, totdat hij/zij slaapt? Het breekt jullie op. Het is tijd dat er een einde komt aan deze slaapproblemen.

Oorzaak van slaapproblemen

Hoe komt het dat jouw kind moeilijk in slaap komt? De meesten hebben moeite met ontspannen en de dag loslaten. Soms houden nare gebeurtenissen uit het verleden een kind onbewust uit zijn slaap. Dit alles wordt duidelijk na een creatieve kindercoachsessie. Oude angsten of verdriet ruimen we op in het lijf. Je kind leert positieve nieuwe slaapgedachten en ontspanningsoefeningen. Zo doorbreken we de cirkel van moeilijk in slapen komen.

Slaapproblemen verminderen?

Stel je vraag via Whatsapp en email. Bespreek jouw wensen in een gratis online kennismakingsgesprek. Of lees eerst meer over creatieve kindercoaching, kinderyoga en mindfulness.

Wist je dat basisschoolkinderen tussen de 10 en 11 uur slaap nodig hebben per nacht?  Slecht slapen heeft negatieve invloed op de leerprestaties, emotieregulatie en het groeiproces.

angst bij slecht slapen
blije gedachten bij slecht slapen
rollenspel bij slecht slapen