Zijn jij en je kind een soort wandelend hoofd? Altijd maar alles overdenken, zorgen maken en twijfelen? Wat een onrust geeft het jullie! Kon je maar iets doen om je denken te stoppen en dan vooral dat kritische stemmetje!

Ik herken het zo goed. Ik was daar ooit, totdat ik burn-out raakte en wist het roer moet om! Vanuit de yoga, mindfulness, ACT en creatieve coaching leerde ik verschillende manieren om mijzelf en mijn gevoelige kind tot ontspanning te brengen.

Mijn 8 favoriete rustgevers heb ik samengevat voor jou in het gratis e-book Meer Rust & Ruimte voor Gevoelige Mama’s. .

In het e-book staan 8 tips waarmee je direct meer rust creëert voor jou en je gezin. Je laat daarmee stress los en beschermt jezelf en je gevoelige kind tegen overprikkeling en oordelen.

Zo resetten jullie lijf, hoofd en hart, voordat de batterij straks echt op is. Een rustig hoofd zorgt voor minder spanning in je lijf en beter slapen. Wanneer jij jouw innerlijke rust weet te herpakken, lift jouw hele gezin daarop mee. Dus wacht niet langer en vraag het e-book nu gratis aan.

Vul onderstaand formulier in en ontvang het e-book Rust & Ruimte direct als pdf in je mailbox. Je kunt meteen aan de slag 🙂 Veel plezier ermee! Check wel even je SPAM box en mail mariska@hartestraal.nl als je niets ontvangen hebt.

Ontvang de PDF*

Je kunt je op elk moment direct weer uitschrijven