Wat vinden klanten van Hartestraal Coaching?

“De opstelling van mijn verlangen was een onvergetelijke ervaring en heeft enorm veel teweeg gebracht op zoveel vlakken in mijn leven. De opstelling werkt na afloop door en geeft me diepgaande inzichten. Mariska voelt je en support je, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Sinds de opstelling durf ik met gemak voor mezelf te kiezen zonder een naar gevoel.”

Annemieke van Tilburg, 46 jaar

“Door de opstelling kreeg ik mooie inzichten en antwoorden die ik zo hard nodig had om verder te kunnen. Dit alles onder de fijne begeleiding van Mariska in een warme, veilige omgeving waardoor ik helemaal open en mezelf kon zijn.“

Audrey Sebregts , 47 jaar

“Mijn zoon zit soms wat in de knoop met zijn emoties en kan dan ineens heel boos of heel verdrietig worden. Kindercoach Mariska heeft hem hierbij geholpen op een laagdrempelige manier. Hij voelde zich bij haar op zijn gemak en heeft nu meer grip op zijn emoties.”

Francine over haar zoon Sem 8 jaar

“Juf Mariska begrijpt mijn volle hoofd en door haar weet ik nu wat ik kan doen als ik teveel denk.”

Morris, 9 jaar

“Mijn dochter is de afgelopen maanden gecoacht door Mariska en doet regelmatig mee met ontspanningssessies. Ze heeft geleerd om emoties te herkennen en hoe hiermee om te gaan door te ontspannen en oefeningen toe te passen. Mariska is heel betrokken, voelde goed aan wat ze nodig had en is voor mijn dochter een steun in haar ontwikkeling!”

Marjolein over haar dochter Eva, 10 jaar

“Mariska is een hele fijne coach. Ze heeft onze zoon geholpen om beter om te gaan met zijn gevoelens en gedachten. Tips die direct werkten. Echt een aanrader voor als je kind vastloopt in zijn hoofd en zijn lijf. Ook voor mezelf een hele diepgaande en bijzondere familie opstelling bij Mariska gevolgd. Mariska weet op een hele toegankelijke manier contact met je te maken en dieper in te gaan op je gevoel.”

Joëlle Bakx, 42 jaar en haar zoon, 11 jaar

“Een familie opstelling is verhelderend op heel praktische wijze maar heeft ook invloed op energetisch niveau. Mariska voelt goed aan welke kant het wijs is om op te gaan en nodigt je met alle respect uit om binnen de opstelling het gesprek aan te gaan met de mensen die je opgesteld hebt. Na de opstelling werkt hetgeen je gevonden hebt door.
Bij mij speelde er onder andere een sterk gevoel steeds tussen onze twee kinderen in te moeten gaan staan, om alles in goede banen te leiden. Ik wilde hier van af. We hebben het er in praktische zin samen gehad en in de opstelling. De antwoorden en inzichten die je dan krijgt zijn heel waardevol en heeft er bij mij voor gezorgd dat ik er niet meer tussen spring en hoef te springen. Ieder kind is nu meer in zijn waarde en dat geeft heel veel rust.”

Josina van Dorst

“Mariska voerde het gesprek direct met onze zoon en nooit via ons. Het is knap hoe snel ze met hem heeft kunnen schakelen en tot de kern is weten te komen. Hij heeft Mariska direct in vertrouwen genomen, wat al een compliment op zich is. “

Marco Plug over zijn zoon Job, 7 jaar

“Mariska is een geweldige kindercoach, die samen met onze zoon in korte tijd zulke grote stappen heeft gemaakt!”

Mireille Plug over haar zoon Job, 7 jaar

“Mijn dochter heeft geleerd zichzelf te accepteren, dat ze goed is zoals ze is. Ze heeft geleerd om te gaan met negatieve gedachten. Ze heeft geleerd hoe ze zich het beste kan ontspannen.”

Marieke over haar dochter Lieke, 9 jaar

“Mariska luistert altijd erg goed naar je. Ze is heel creatief in het bedenken van oplossingen voor problemen. Ik geef haar een 9,5.”

Evie, 12 jaar

“Juf Mariska, je bent belangrijk voor me want zonder jou had ik al deze dingen nooit geleerd.”

Sem, 8 jaar

“Mariska is een geweldige coach geweest voor ons hele gezin. ze heeft onze zoon leren omgaan met zijn angsten, en we hebben een aantal familie opstellingen gedaan. het is heel fijn om met haar te werken, ze is een hele warme, lieve, leuke en kundige coach, die heel goed communiceert en heel persoonlijk te werk gaat. het heeft ons enorm geholpen!”

Monique 45 jaar met haar zoon van 11 jaar

“Ik heb de opstellingen zeer positief ervaren. Het is een praktisch middel om snel toegang te krijgen tot diepgewortelde gevoelens en deze door middel van dialoog met familieleden in zo’n opstelling los te laten. Na twee opstellingen voel ik me positief veranderd. Gevoelens die mij eerder belemmerden zijn verdwenen en ik ervaar dit als een aanzienlijk verschil. De opstellingen zijn dus vooral voor mij een grote aanvulling geweest. Doordat ik me nog beter voel, kan ik mijn kind ook neutraler en beter begeleiden. Ik kan een opstelling bij Mariska van harte aanbevelen.”

Debbie, 42 jaar