Wat vinden anderen van Hartestraal Kindercoaching en Ontspanning?

Mariska is een geweldige kindercoach, die samen met onze zoon (7) in korte tijd zulke grote stappen heeft gemaakt!

Mireille

Mijn dochter heeft geleerd zichzelft te accepteren, dat ze goed is zoals ze is. Ze heeft geleerd om te gaan met negatieve gedachten. Ze heeft geleerd hoe ze zich het beste kan ontspannen.

Marieke (43)

Mariska luistert altijd erg goed naar je. Ze is heel creatief in het bedenken van oplossingen voor problemen. Ik geef haar een 9,5.

Eva (12)

Mariska koppelt na een coachingsessie terug hoe het is gegaan en geeft je tips om je kind verder te helpen. Ze staat open voor vragen en denkt in oplossingen. Eva gaat graag naar haar toe.

Monique, mama van Eva

Mijn dochter is de afgelopen maanden gecoacht door Mariska en doet regelmatig mee met ontspanningssessies. Ze heeft geleerd om emoties te herkennen en hoe hiermee om te gaan door te ontspannen en oefeningen toe te passen. Mariska is heel betrokken, voelde goed aan wat ze nodig had en is voor mijn dochter een steun in haar ontwikkeling!

Marjolein

Juf Mariska, je bent belangrijk voor me want zonder jou had ik al deze dingen nooit geleerd.

Sam (7)

Mijn zoon zit soms wat in de knoop met zijn emoties en kan dan ineens heel boos of heel verdrietig worden. Kindercoach Mariska heeft hem hierbij geholpen op een laagdrempelige manier. Hij voelde zich bij haar op zijn gemak en heeft nu meer grip op zijn emoties.

Francine, mama van Sam

Juf Mariska begrijpt mijn volle hoofd en door haar weet ik nu wat ik kan doen als ik teveel denk

Jip (8)

Ik vind de ontspanningsoefening van juf Mariska altijd zo lekker!

Maarten (8)

Ik dacht ik probeer eens een ontspanningsbehandeling en ben nu al een paar keer geweest. Het werkt echt. Het geeft mij een heel prettig gevoel van ontspanning. Bij Mariska hoef je je helemaal voor niks te schamen. Je wordt goed op je gemak gesteld.

Rosalie (17)

Door de yoga voel ik me vrij en helemaal mezelf.

Ruben (10)

De ontspannende behandeling bracht me rust en energie. Mariska is liefdevol en meelevend met een leuk gevoel voor humor.

Erica (48)