Gratis telefonische kennismaking plan nu je afspraak.
Of doe mee met een proefsessie om te zien of het klikt.

Loslaten in lijf, hoofd en hart

Je merkt misschien dat je kind zelf ook niet weet waarom het iets doet, zegt of voelt. Als creatief kindercoach breng ik een kind (opnieuw) in contact met zijn binnenste. Elk kind vanaf 4 jaar tot en met 100 kan bij mij terecht! De opdrachten, methodiek en oefeningen stem ik af op de behoefte en ontwikkelingsfase van de persoon.

Creatief bezig zijn brengt zijn onbewuste gevoelens, gedachten of angsten naar boven. Vanuit spel en creatie leggen we de brug naar het lijf. Daar mag je kind de spanning rondom de huidige situatie loslaten. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuw positief beeld in hart en hoofd.

Ik ben oké, alles wat ik voel, denk of doe mag er helemaal zijn.
Ik ga leren hoe ik me weer blij kan voelen.

Positieve overtuigen aanleren met creatieve kindercoaching

Op creatieve wijze brengt je kind dit nieuwe positieve beeld tot leven. Steeds opnieuw leert je kind hiermee contact maken, ook thuis en op school. In de creatieve kindercoaching ruimen we negatieve gedachten en overtuigingen op en maken nieuwe! In dit proces ben ik naast creatief kindercoach ook de ontspanningsjuf. Ik bied je kind een stukje rust op maat door een combinatie van mindfulness, meditatie en kinderyoga oefeningen. Ook een Reiki massage behoort tot de mogelijkheden.

Creatieve kindercoaching thuis en op school

Thuis en op school gaat je kind het nieuwe gedrag oefenen. In het gehele proces is jouw betrokkenheid als ouder onmisbaar. We informeren elkaar voor en na een sessie creatieve kindercoaching. Ook als ouder kan je een sessie deelnemen. Je krijgt tips om je kind te helpen in zijn veranderingsproces. Een andere belangrijke succesfactor is de betrokkenheid van de leerkracht. Als creatief kindercoach geloof ik in één supportteam rondom het kind.

Uitzwaaimoment creatieve kindercoaching

De creatieve kindercoaching eindigt als de pijn is verdwenen en het nieuwe gedrag voldoende is verankerd. Na een paar sessies bouwen we het contact af naar gelang behoefte. Uiteindelijk voelen we allebei wanneer het uitzwaaimoment daar is. Mijn missie is geslaagd als jouw kind zijn eigen kracht heeft hervonden om gelukkig te zijn!