Als jij weer mag vertrouwen op je gevoel,
ben je vrij om te stralen!

Ik coach (hoog)gevoelige kinderen en mama’s in het diepgaand loslaten van negatieve gedachten en emoties waardoor ze weer blij zijn met hun eigen gevoelige ik!

Heel lang zat ik gevangen in mijn hoofd. Elke dag ervaarde ik onrust. Ik piekerde veel over wat ik zou zeggen, doen of had moeten zeggen of doen.  Hele gesprekken speelden zich af in mijn hoofd. En dat terwijl ik hooggevoelig ben. Als kind al voelde ik haarfijn de emoties van anderen. Ik paste me daaraan aan. Ik wilde zoveel geven, maar werd zelf vaak teleurgesteld. “Jij bent te gevoelig!” hoorde ik dan. “Word eens wat harder.” 

Het maakte me onzeker. Was ik wel oke? 

Ik snakte naar acceptatie door alles perfect te doen. Op school, thuis, bij vrienden en op het werk.  Als puber raakte ik makkelijk overspannen. Ik ging naar een psycholoog. Wat ik er leerde, begreep ik verstandelijk. Maar mijn gevoel bleef hetzelfde. 

Ik wilde zo graag begrepen worden. 

Maar ik wist zelf niet wie ik was. 

Dat gevoel veranderde toen ik als bijna dertiger in aanraking kwam met yoga. Voor het eerst was ik een paar seconden  los van mijn denken! Langzaam durfde ik mijn gevoelens weer echt te voelen. Als ik dit als kind had kunnen ervaren, hoeveel spanning was me dan bespaard gebleven? Ik wilde gevoelige kinderen zoals ik zelfvertrouwen meegeven. De bevestiging kwam tijdens een helende reis waar ik de boodschap kreeg: 

Ga maar stralen! 

Ik schoolde me om tot kinderyogadocent, zei mijn baan als communicatiemanager op en begon met lesgeven. Hartestraal Kinderyoga werd in 2016 geboren. Ik deed eindelijk werk waarin ik mijn hart voelde stromen. Even daarvoor was ik mama geworden van een zoon. Ik voelde zoveel liefde,  maar ook onzekerheid. Dus mocht ik nog behoorlijk wat negatieve overtuigingen en oordelen loslaten. Naast yoga bracht een energetische massage (Reiki) mijn lijf in balans.

Een keerpunt in mijn leven volgde in 2018. Mijn vader overleed aan kanker. Ik leefde het eerste jaar op de automatische piloot en toen kreeg ik paniekaanvallen. Emotioneel was er overload en mijn lijf gaf dit aan. Ik leerde de controle volledig loslaten. Accepteerde dat mijn hart huilde en ik moe was. Mijn strenge hoofd leerde ik verplaatsen naar de achterbank. Ik besloot: Ik leef maar één keer. En zo begon mijn reis om coach te worden voor gevoelige kinderen en mama’s. In 2021 was Hartestraal Coaching een feit. 

En nu voel ik eindelijk: Ik mag er zijn! 

En dat gevoel gun ik jou en je kind ook. Jij mag er zijn!

Met al je gevoelens, zorgen, twijfels, plussen en minnen. 

Ik zie de ware jij! Ik stop je niet in een hokje. Ik luister en open mijn hart voor jou en je kind. Ik kom direct op dieper niveau in contact met wat jou of je kind blokkeert om blij en ontspannen te zijn. 

Jouw hartestraal of die van jouw kind is niet weg. Er zit alleen een laag stof overheen. Ik help opruimen in lijf, hoofd en hart in enkele sessies. Nu voel je weer welke kant je op moet. Vind samen met mij de liefde terug voor je eigen gevoelige unieke ik! Je verdient het om te stralen, het is jouw leven.

Jij mag er zijn!
Los van je denken.
Verbonden met je gevoelige ik.