In 4 maanden meer zelfvertrouwen en innerlijke rust voor jou en je kind. 

Helemaal klaar met die onzekere gedachten en gevoelens? 

Als een leeuwin vecht je voor het geluk van je kind. Nu zie je alleen dat je kind vastloopt in zijn onzekerheid. Wat je ook zegt of doet, het komt niet binnen. Dat maakt je verdrietig. 

Je merkt dat het bij jou diep van binnen iets raakt. Jouw kleine meisje komt naar voren. Onzeker, bang om fouten te maken om anderen teleur te stellen. Je hebt al vaker gewerkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Toch blijft dit thema terugkomen. Het is een onbestemd gevoel alsof je nog niet helemaal bij je kern bent. 

Je kind en jij zijn diep verbonden, dat voel je aan alles. Jullie zijn beiden erg gevoelig. Je merkt dat je kind jouw energie soms overneemt en zich zorgen maakt. Dat wil je niet! Je gunt hem een zorgeloos leventje als kind. 

Gevoelig zijn maakt jullie kwetsbaar voor sfeer, gevoelens en meningen van anderen. Je wilt met je hoofd begrijpen waarom je voelt wat je voelt. Dat houdt je wakker in bed. Soms is je hoofd zo vol, dat je emoties ontploffen. Je bent dit eeuwige geworstel met emoties en gedachten behoorlijk beu. 

Klim samen uit de valkuil van onzekerheid! Laat diepgaand los wat jullie onbewust blokkeert om helemaal jezelf te mogen zijn. 

Doorbreek het patroon van onzekerheid voor jou,

je kind en alle generaties na jou!

Hoe zou het zijn als jij je kind kan helpen aan meer zelfvertrouwen, iets wat je zelf hebt gemist in jouw jeugd? Jij doorbreekt het patroon van onzeker zijn, jezelf wegcijferen, afwijzen en over grenzen heen gaan. Voor jou, je kind en alle generaties na jou!  Jouw kind leert daarnaast ook om zijn eigen belemmeringen die hem onzeker maken, los te laten. Hij is helemaal blij met zichzelf, wat een ander ook vindt of zegt. Nu weet jij niet alleen dat je oké bent, maar je voelt het in je diepste wezen. Dat geeft jullie eindelijk innerlijke rust en ongekende powerrr! 

Wat gaan we doen? 

In het Blij-met-Mij traject gaan jij en je kind afzonderlijk aan de slag met het thema vertrouwen. Ik breng jullie terug naar de oorsprong van onzekerheid en pakken het daar aan. Vertrouwen krijg je mee als kind en geef je door in al je andere relaties. Vaak komt er in het familiesysteem een kink in de kabel qua vertrouwen. Je ouders hadden ook hun eigen zorgen en onverwerkte emoties, waardoor je je onzeker voelde. Ze wisten dat niet, ze deden hun best. Toch merk je dat er ergens in jouw jeugd een onzeker stemmetje is ontstaan. Dat stemmetje houdt jou kleiner dan je bent. We gaan deze onzekerheid opruimen zodat jij ten diepste vertrouwt op jezelf, je kind en je toekomst. 

Ook je kind gaat aan de slag met het loslaten van zijn angsten en negatieve gedachten en emoties. We richten ons hierbij op het positieve doel: meer zelfvertrouwen. In plaats van praten over problemen gaan we ervaren! Je hoofd heeft al te veel bedacht, het antwoord zit diep in jouw hart verstopt en wil nu gehoord worden. 

Creatieve coaching

Door te schilderen, tekenen, kleien, maak je pijn en gevoelens visueel. Dit geeft een eerste inzicht. Vervolgens geeft dit creatieve beeld toegang tot daar waar de pijn of nare gevoel ligt opgeslagen in je lijf. Door meditatietechnieken breng ik je in contact met het onderbewuste, daar ga je de spanning en emotie loslaten. Wees niet bang, je hoeft juist niet mooi te kunnen tekenen of schilderen. Het doel is je onbewuste aansporen en dat gebeurt als je creatief bezig bent. Bovendien zegt een beeld meer dan woorden. Geen eindeloze gesprekken dus , maar ervaren in je lijf en hart.  

Na het loslaten van de (onbewuste) angst, boosheid of het verdriet is er ruimte voor het aanleren van een positief zelfbeeld. Je kind leert hoe hij onder alle omstandigheden luistert en vertrouwt op zijn eigen gevoel. Ook als er stress is of wanneer anderen oordelen of ruziemaken. Ik gebruik hiervoor technieken uit de Mindfulness, Yoga en Acceptance & Commitment Therapy, Reiki en Familie-opstellingen voor een kind. 

Nieuw gedrag leer je aan door herhaling. Daarom krijg je tools mee om je kind te helpen met het integreren van zelfvertrouwen in zijn hele systeem. Bovendien leggen we ook de link met school. Juist daar is het oefenterrein voor meer zelfvertrouwen. Samen supporten we je kind op weg naar zijn finish!

Familieopstelling

Voor jou als moeder bekijken we ook hoe jouw familie een rol speelt bij het ontstaan van onzekerheid. In een familieopstelling werk ik alleen met jou. Je familieleden zijn vertegenwoordigd door naamkaartjes of poppen. Een opstelling werkt door af te stemmen op het zogenaamde wetende veld, hoe we energetisch allemaal verbonden zijn. Zo krijgen we toegang tot onuitgesproken gedachten, gevoelens en pijn.

 Je voelt samen met mij hoe het is op de plek van de ander. Dit geeft je veel inzichten. Eindelijk begrijp je de ander en jezelf. Pijn komt uit jouw lijf vrij wat je onbewust bent gaan dragen voor je vader, moeder of andere dierbare. Spanningen tussen jullie worden uitgesproken op zielsniveau en losgelaten. 

Soms ga je hiervoor generaties terug in het familiesysteem. Misschien draag jij wel de onzekerheid van je overgroot oma. Of was jij als kind altijd afgestemd om jouw moeder gelukkig te maken. Je hoeft het niet te bedenken, in een opstelling komt het vanzelf naar voren.

Door jouw kleine meisje te helen, komt jouw kind los van zijn zorg om jou.

Door het teruggeven van de zorgen bij wie het hoort, zet je jezelf weer op de juiste kind-plek in je gezin van herkomst. Jouw kleine meisje voelt zich gezien, gehoord en geaccepteerd. Dat is de basis voor vertrouwen in jezelf. 

Je doet je kind hiermee een enorm plezier! Hij zal op zielsniveau voelen dat jij vertrouwen hebt. Hij hoeft niet langer jouw zorg onbewust te dragen. Jij zet hem dan ook op zijn juiste plek, die van een kind. Hij weet dan dat hij oké is zoals hij is en alleen verantwoordelijk voor zijn eigen leven. 

Opbouw Blij-met-Mij Traject

Het traject heeft een max. doorlooptijd van 4 maanden. In overleg bekijken we wat jij handig vindt qua ruimte tussen de sessies. Alle data boeken we samen in bij de eerste afspraak.

Voor je kind 

Creatieve coaching sessies (4x)
Drie sessies van elk 60 minuten elke 2 weken.
Eén terugkomsessie na ongeveer 2 maanden. 

Online oudersessie (2x)
Twee sessies elk 45 minuten
Adviezen voor thuis en school

Creatieve opdrachten en mp3’s voor thuis. 
Oefeningen gericht op het versterken van zelfvertrouwen en om dichtbij je eigen gevoel te blijven. Voor altijd te gebruiken. 

Gratis: Online gesprek met de leerkracht (1x)
Dit is een cadeautje van mij aan jou. 

Voor jou 

Familie-opstellingen voor jou (2x)
Twee sessies van samen 210 minuten.

Online Coaching (1x)
Na de eerste opstelling een korte coachsessie vanuit je eigen huis. Je bekijkt samen met mij hoe je de inzichten uit de eerste opstelling kunt integreren in jouw leven. We plannen dan meteen opstelling 2.

Creatieve coaching (1x)
Na de laatste opstelling maken we jouw intentie visueel en voelbaar in jouw lijf. Je verankert daarmee het inzicht uit de opstellingen. Deze sessie vindt plaats na opstelling 2.

PS: Wat ik vaak zie is dat vaders ook een familieopstelling doen, nadat ze de resultaten zien bij hun vrouw en kind ;-). 

Jouw investering

Kiezen voor het Blij-met-mij traject is één van de meest waardevolle investeringen die je ooit zult doen. Voor jezelf en voor de toekomst van jouw kind. Als mama blij is, lift het hele gezin mee op jouw positieve energie. Als je je minder zorgen hoeft te maken om je kind, kan jij weer meer genieten van je prachtige gezin. Het gaat jou eindelijk die verandering brengen waar je al een tijdje naar zoekt. Deze doorbraak geeft jou en je gezin echt een boost vooruit. Het vraagt van jou dat je hiervoor tijd en geld in jezelf en je kind wilt investeren. Jullie zijn het waard! 

Na vier maanden voelen jij en je kind diep vertrouwen in wie je bent. De veranderingen zijn blijvend en diepgaand. Bovendien kun je ook na het traject nog gebruikmaken van alle creatieve en ontspanningsoefeningen.  

Jouw investering voor jou en je kind is dan € 698,- bij betaling in één termijn vooraf. Wil je liever in 3 termijnen betalen dan betaal je iets meer namelijk € 250- per termijn. Het traject wordt wel afgesloten voor de duur van 4 maanden ook bij een maandbetaling.

Speciale actie: bij in 1x betalen ontvang je een heerlijke aromatherapiespray van de Groene Linde cadeau!

“Mariska is een geweldige coach geweest voor ons hele gezin. ze heeft onze zoon leren omgaan met zijn angsten, en we hebben een aantal familie opstellingen gedaan. Het is heel fijn om met haar te werken, ze is een hele warme, lieve, leuke en kundige coach, die heel goed communiceert en heel persoonlijk te werk gaat. het heeft ons enorm geholpen!”

Monique 45 jaar met haar zoon van 11 jaar

Waarom bij mij?

Ik ben een hooggevoelige en intuïtieve coach gespecialiseerd in individuele energetische opstellingen. Mijn klanten waarderen mijn vermogen om snel tot de kern te komen. Ze vinden het fijn dat ze niet hun probleem hoeven te delen in een groepsopstelling, wat vaak veel energie vraagt voor gevoelige mensen.

Ik ben als coach gespecialiseerd in creatieve coaching. Het is bewezen dat alle kinderen beter leren door te spelen, en dat sluit mooi aan bij creatieve coaching. In plaats van praten over problemen, werken we spelenderwijs aan een positief doel. Ik ben ook kinderyoga- en mindfulnessdocente, deze technieken gebruik ik ook in de coaching voor een stuk ontspanning en innerlijke kracht.

Moeders en kinderen coachen naar meer rust en zelfliefde is mijn roeping. Zowel kinderen als volwassenen voelen zich snel veilig bij mij. Ik weet hoe het voelt om cliënt te zijn, omdat ik zelf in het verleden ook hulp heb gehad bij burn-outs en rouw. Ontdek meer in mijn bio.

Jullie resultaat na dit traject

Na dit traject ben jij eindelijk vrij van emotionele ballast en belemmerende denkpatronen die jou klein houden. Je kind is weer zorgeloos en zit lekker in zijn vel. Hij durft meer zijn stem te laten horen. En laat oordelen en gevoelens van anderen gemakkelijker los. Diep van binnen voelt hij dat hij helemaal zichzelf kan zijn. Hij vecht niet meer om aan bepaalde verwachtingen te voldoen. Jij maakt je minder zorgen om je kind en kan weer echt genieten van je gezin. Je geeft je grenzen aan anderen en neemt beslissingen die kloppend zijn voor jou. Op het diepste niveau voel je eindelijk vertrouwen in jezelf, je kind en de toekomst. Jouw gevoel mag er helemaal zijn. Dat geeft je innerlijke rust.

Mariska is een hele fijne coach. Ze heeft onze zoon geholpen om beter om te gaan met zijn gevoelens en gedachten. Tips die direct werkten. Echt een aanrader voor als je kind vastloopt in zijn hoofd en zijn lijf.
Ook voor mezelf een hele diepgaande en bijzondere familie opstelling bij Mariska gevolgd. Mariska weet op een hele toegankelijke manier contact met je te maken en dieper in te gaan op je gevoel.

Joelle Bakx met haar zoon van 12 jaar