Zelfvertrouwen vergroten

Elke keer spreek jij je onzekere en bange kind moed in. Had hij toch maar wat meer zelfvertrouwen. Je kind blijft bang om fouten te maken. Hij of zij wil perfect zijn. Ondanks je peptalk kan je kind niet stoppen met piekeren over wat er mis is of verkeerd ging. Het kost jou en hem veel energie. Creatieve kindercoaching, kinderyoga en mindfulness helpen het zelfvertrouwen vergroten. 

“Mijn dochter heeft geleerd zichzelf te accepteren, dat ze goed is zoals ze is. Ze heeft geleerd om te gaan met negatieve gedachten. Ze heeft geleerd hoe ze zich het beste kan ontspannen.” Marieke (43)

Loslaten van onzekerheid

Je kind gaat loslaten wat hem/haar nu onzeker maakt. Als deze emotie is gevoeld ontstaat er ruimte voor het aanleren van positieve gedachten. Ik leer hem of haar creatieve en lichaamsgerichte oefeningen voor meer zelfvertrouwen. Je zoon of dochter gaat in zijn lijf, hoofd en hart ervaren dat hij of zij helemaal oké is. 

Gaat jouw kind voor meer zelfvertrouwen?

Stel je vraag via Whatsapp en email. Bespreek jouw wensen in een gratis online kennismakingsgesprek. Of lees eerst meer over creatieve kindercoaching, kinderyoga en mindfulness.

Wist je dat kinderen hun ouders spiegelen? Soms is hun onzekerheid ook jouw onzekerheid. Ook als ouder kun je deelnemen aan een creatieve sessie zelfvertrouwen vergroten. 

Zelfvertrouwen vergroten door positieve gedachten
Ik ben oke!
Creatieve oefening in fouten maken mag
Ik ben slim!
Klei mascotte gemaakt voor meer zelfvertrouwen
Stop je zelfvertrouwen in de klei