Jij en je kind worstelen al even met onzekere gedachten. Jullie willen meer en kunnen meer, maar de angst om het verkeerd te doen houdt jullie tegen. Steeds dat getwijfel en alles afwegen. Het zo graag goed willen doen, vooral voor de ander. Regelmatig ben je boos op jezelf: “Waarom ben je nog steeds zo ontevreden met jezelf. Hoe kun je jezelf zo tegenhouden.”

Jouw kleine onzekere meisje steekt de kop op. En nu zie je jouw gevoelige zoon of dochter net als jij wiebelig in het leven staan. Bang voor afwijzing. Het breekt je hart. Dus goed dat je nu hulp vraagt. Deze cirkel van zelfkritiek en innerlijke onrust kun je doorbreken met creatieve coaching een onderdeel van het Blij Met Mij Traject.

Jij kunt nu met jouw kind een voordelige proefsessie Creatieve Coaching ervaren. Deze sessie duurt 45 minuten voor € 38,-. Volg Hartestraal op Facebook of Instagram voor lentekorting op deze proefsessie.

Wat gaan we doen in de proefsessie creatieve coaching?

In de proefsessie gaan we niet praten over problemen. Nee we gaan meteen tekenen wat er onbewust in jullie leeft (en nee je hoeft er niet creatief voor te zijn). Ik breng jullie eerst in diepe ontspanning en daarna mag je aan de slag met krijt, potlood of stift. Creativiteit maakt je los van je denken. Het is een methodiek die snel inzichtelijk maakt wat er onderhuids ligt aan pijn en negatieve gevoelens. Al in deze proefsessie krijg je waardevolle inzichten mee naar huis over de richting die je op wilt.

In het bijzijn van je kind spreken we niet over jouw zorgen. Die kun je vooraf met mij delen in een vragenlijstje en ook achteraf kunnen we kort contact hebben. De proefsessie is vrijblijvend, jij beslist of jullie een vervolg willen zoals het Blij Met Mij Traject. In dit traject hebben jij en je kind de sessies onafhankelijk van elkaar dus niet samen.

En natuurlijk is het spannend zo’n eerste keer, maar bij iedereen verdwijnt dit na vijf minuten. De sfeer is kleurrijk en huiselijk in tegenstelling tot een standaard praktijk. Jullie krijgen alle aandacht en ik stem snel af op jou en je kind. De koffie, thee en limonade staan klaar. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Kom je snel vrijblijvend ontdekken hoe jij en je kind weer kunnen hartestralen?

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen een werkdag een voorstel met wat data. Er is meestal snel een plekje.