Eindelijk wel relaxed de vakantie beginnen

Het schooljaar vliegt om! Nog even en dan heb je zes weken lang je lieve schatten om je heen. Zo tegen het begin van de vakantie zijn ze moe en overprikkeld. En jij gaat daar in mee. Je balanceert momenteel tussen je werk afmaken, alle laatste schoolactiviteiten bijwonen en ook alle leuke zomeruitjes in het weekend. Ondertussen ervaar je spanning of je kind het allemaal wel trekt volgend nieuw schooljaar. Dit schooljaar zat hij niet zo lekker in zijn vel.

Door alle prikkels merk jij dat je nu een korter lontje hebt. Het is gewoon druk in je hoofd. En je lijf geeft signalen dat het een tandje minder mag, maar ja je moe gewoon nog even knallen tot je vakantie hebt. Maar als je zo doorgaat zit je straks met migraine of een fikse rugpijn thuis op de bank terwijl je dan juist gezellig mee wilt doen met je gezin. En al dat slechte slapen, doet je humeur ook geen goed.

Je lijf roept om een reset, lieve mama!

Het is herkenbaar dat je als gevoelige mama het gevoel hebt dat je continu aan staat. Jouw antennes reiken wijd en ver.  Als hooggevoelig persoon pik je veel meer emoties en spanningen van anderen op. Geen wonder dat je batterij nu leeg raakt. Jij kent jezelf heel goed en weet dat je nu even uit balans bent. 

Hoe zou het zijn als je zonder inspanning alle spanning uit je lijf kon laten wegvloeien? En je eindelijk weer innerlijke rust en balans ervaart?

Het kan met de Zomer Zen Behandeling.

Je mag heerlijk gaan liggen op de massagetafel met kleding aan en hoeft alleen maar de helende Reiki energie te ontvangen. Klinkt simpel en heerlijk? Dat is het ook! Mijn klanten beschrijven het als een cadeautje aan jezelf. En als je moeite hebt met ontvangen is dit juist een mooie behandeling om jezelf meer te gunnen in je leven. 

Als Hartestraal volger ontvang je in juni & juli € 10,-welkomstkorting
Volg jij Hartestraal al op Facebook en Instagram en boek je de Zen behandeling voor de eerste keer, dan krijg jij € 10,- welkomstkorting bij een afspraak in juni of juli. De korting wordt dan verrekend bij het afrekenen van de behandeling Je betaalt dan eenmalig geen € 45, – maar slechts € 35,- voor deze totale lichaamsbehandeling.

Wonderlijk en het werkt door

Ik ben bezig in een rouwproces omtrent mijn scheiding en ik zocht naar ontspanning om meer in mijn lijf zou komen en uit mijn gedachtestroom. Deze Zen behandeling is wonderlijk. Er gebeurt veel en weinig tegelijkertijd. Mariska voelt precies aan waar spanning in je lijf opslaat. Ze kijkt met liefdevolle blik en dat merk je.
De sessie gaf rust, gronding en ontspanning. Ik ben na deze sessie veel bewuster ook van spanning in mijn lijf. Een verwen moment voor jezelf!”

Sylvia Bouts, 50 jaar

Eindelijk rust & energie

“De ontspannende Zen behandeling bracht me eindelijk rust en energie. Mariska is liefdevol en meelevend met een leuk gevoel voor humor.”

Suzanne, 48 jaar

Jouw gevoelige ik verdient een extra oplaadmoment.

Door stress, ziekte en emoties raakt onze natuurlijke levensenergie (Reiki) in het lichaam verstoord. Er ontstaan pijnklachten zoals hoofdpijn, buikpijn of rugpijn. De energie in het lichaam stagneert, waardoor er onvoldoende energie stroomt naar bepaalde lichaamsdelen. Dit tekort aan energie veroorzaakt moeheid of pijn. Andersom kan er soms ook te veel energie stromen Je voelt je dan snel onrustig, opgejaagd. Het hart gaat sneller kloppen.
Als elk lichaamsdeel voldoende levensenergie heeft, voel je je in balans. Zie het als een rivier die stroomt in jouw lijf zonder obstakels. Elke aftakking van de rivier kan moeiteloos verder stromen naar de plaats van bestemming.

Wat mag je verwachten?

Met een behandeling breng ik jouw levensenergie weer in balans. Via mijn handen geef ik voor elk lichaamsdeel de universele levensenergie door. Ik stem me daarin volledig af op de energiestromen (chakra’s) in jouw lichaam en op het energieveld om jou heen. Stagnerende energie wordt weggehaald, zodat het weer kan stromen. Er gebeurd wat er mag gebeuren. Jij hoeft alleen maar te ontvangen. Je mag daarbij zitten op een stoel of liggen op de massagetafel onder een dekentje. De kleding blijft aan. De energie gaat door alles heen. Als je gevoelig bent kun je dit ook zelf waarnemen, maar dat is niet noodzakelijk voor de werking. Na een uur merk je dat je lichter bent. Emotionele, mentale en lichamelijke ballast is vrijgekomen. Je ervaart een diepe rust en verbondenheid met jezelf. Dit draagt bij aan het zetten van stappen in je persoonlijke ontwikkeling. In totale ontspanning ontvang je inzichten over wat nu de juiste stap is voor jou met de vraag of het thema dat nu speelt in jouw leven. 

Waarom bij mij?

Ik ben al jaren gecertificeerd Reiki en Seichem Behandelaar voor de 1e en 2e graad. Dit betekent dat ik meer tools heb om iemand te behandelen dan alleen met een basis Reiki. Zelf werk ik dagelijks met energieën in mijn praktijk en bij mezelf. Ik ben hooggevoelig en tune snel in op iemands zwakke plek. Ik kom tot de kern, waardoor ik meer geef dan ontspanningsbehandeling. Mijn klanten geven aan dat ze blij zijn met de veiligheid en warmte die ik uitstraal. Het is meer dan alleen een aanraking. Het zet echt iets in beweging.

Opbouw behandeling

Na de eerste sessie is duidelijk of en in welke mate een vervolg aan te raden is. Als je hooggevoelig bent, kun je bij mij leren om je beter af te schermen en deze behandeling een paar keer per jaar in te zetten als onderhoudsbeurt.

Ik ben groot fan van deze behandeling. Ik geef het ook regelmatig aan mezelf. Eigenlijk zou iedereen het een keer moeten ervaren, omdat het bijna niet valt uit te leggen. Elke behandeling vraagt van jou een investering van € 35,- Deze prijs is laag in vergelijking met andere massages. Ik ben dankbaar dat deze manier van energetisch behandelen op mijn pad is gekomen, daarom gun ik het elke mama dit eens te ervaren.

Volg jij Hartestraal al op Facebook en Instagram en boek je de Zen behandeling voor de eerste keer, dan krijg jij een hartelijke welkom met € 10,-korting bij een afspraak in juni of juli. De korting wordt dan verrekend bij het afrekenen van de behandeling Je betaalt dan eenmalig geen € 45, – maar slechts € 35,- voor deze totale lichaamsbehandeling.

Ga jij voor deze voordelige zomerboost zonder dat het je inspanning kost? Laat los oude blokkades, moeheid, pijntjes en spanningen. Ga voor een reset! Als jij weer bent opgeladen kun je er ook weer beter zijn voor je gezin.

“Een ontspannende transformatie”  

“Ik besloot deze behandeling een kans te geven en ben nu al een aantal keer geweest. Het is echt een transformatie. De Reiki energie voelde als een deken van ontspanning. Bij Mariska hoef je je nergens voor te schamen; ze creëert een geruststellende sfeer waarin je je volledig op je gemak voelt.”

Rosalie, 38 jaar

“De start van een diepgaand ontwikkelingsproces!”

“De Zen Behandeling op afstand was voor mij een werkelijk magische ervaring. Ondanks de fysieke afstand voelde ik een bijzondere energie door mijn lichaam stromen, terwijl de nabijheid van Mariska tegelijkertijd voelbaar was. Deze Zen behandeling heeft een diepgaand ontwikkelingsproces in gang gezet. Een absolute aanrader!”

Marije, 47 jaar

Onbeschrijfelijk, de dagen erna een enorme rust.

“Ik loop al een tijdje vast met stres en lichamelijke ongemakken zoals verkeerd ademen en onzekerheid. Verschillenden therapieën gevolgd waardoor ik verstandelijk begrijp wat ik eraan kan doen, maar mijn lichaam en gevoel bleef onrustig. Ik kwam zo niet verder in mijn leven. Ik wist ik moet iets vinden wat helpt om mijn blokkades op te heffen. 

De Zen Again behandeling gaf me een onbeschrijfelijk gevoel! Ik voelde warmte, rust en liefde en mijn ademhaling ging omlaag. Ook de dagen erna had ik een enorme rust.

Ik heb nu het Back to my Roots pakket afgenomen om via familieopstellingen en coaching dieper in mezelf te kijken waar mijn onzekerheden vandaan komen. Ik heb nu al vertrouwen in dit proces!”

Jitske Hellemons, 41 jaar