Een speelse, korte kennismaking met de kracht van een familieopstelling

Shine Bright like a diamond! Dat is wat ik elke gevoelige vrouw gun deze zomer. Kom erachter wat jou tegenhoudt met de GRATIS Shine Bright Sessie: een korte, speelse, online variant van de familieopstelling! De normale prijs van deze coachsessie is € 48,- ! Alleen de zomermaanden juli & augustus is deze eenmalige sessie GRATIS!

Heb je al van alles gedaan, maar merk je dat er nog steeds een schaduw hangt over jouw zonnige zelf?

  • Is het nooit echt rustig in jou?
  • Hoor je steeds maar weer dat negatieve stemmetje in je hoofd?
  • Heb je een kort lontje?
  • Voel jij je makkelijk schuldig?
  • Ga je over je eigen grenzen en baal je je dan van jezelf?
  • Wil je van alles veranderen, maar leef je op de automatische piloot?
  • Geeft je lichaam signalen dat er teveel stress is?

Kortom je voelt je niet helemaal gelukkig en blij met wie jij bent! Kom uit deze innerlijke strijd met een familieopstelling. Ervaar nu geheel gratis de kracht van een familieopstelling met een Shine Bright Sessie! Gewoon vanuit je eigen huis onder mijn persoonlijke begeleiding in slechts 20 minuten. En nee je familie merkt hier niets van en ja iedereen kan het!

Een familieopstelling bevrijd je van de oorzaak van je onrust & onzekerheid

Een kind krijgt vertrouwen mee vanuit zijn ouders. En vaak zit daar een kink in de kabel. Onbedoeld hebben jouw ouders ook hun angsten, verwachtingen en pijn meegegeven. Daardoor ben jij je op een bepaalde manier gaan gedragen en denken. Alleen past jouw gedrag en denkwijze nu niet meer bij wat je verlangt. Het houdt je gespannen en onrustig, je voelt je vaak nog dat onzekere meisje. Bang om grenzen aan te geven of fouten te maken.

Wat gaan we doen in de Shine Bright Sessie?

Via een online sessie ga ik je 20 minuten gratis coachen door middel van een mini familie-opstelling.

Je ontvangt voorafgaand aan deze sessie een tekenopdracht , waarvoor je totaal niet creatief hoeft te zijn Als je een potlood of stift kan vasthouden is dat voldoende. Door het tekenen kom je los van je denken.

Je maakt een foto van de tekening en mailt deze naar mij voor de coachsessie.

In de coachsessie gebruiken we de tekening als ingang naar de speelse mini familie-opstelling.

Wil je absoluut niet tekenen? Laat het me weten, dan mag je iets gaan bouwen 😉 Er zijn meerdere wegen die je inzicht geven in jouw onbewuste familiepatroon.

Tijdens deze sessie ontvang je 3 gratis tips waarmee jij weet hoe jij kan gaan stralen vanuit jouw mooie gevoelige hart!

Deze sessie heeft een waarde van € 48,- euro. Jij mag eenmalig gratis deze sessie vol inzichten ervaren in de maand juli & augustus! Gewoon omdat ik het elke gevoelige vrouw gun om weer te stralen als een diamant in de zon!

Op de foto zie je alvast een voorproefje van de familieopstelling tekenopdracht die eerder succesvol werd gegeven in groepsverband. Jouw Shine Bright Sessie is echter individueel, vanuit je eigen huis, waardoor je lekker in je eigen energie kan blijven.
De speelse mini familie-opstelling werd eerder succesvol in groepsverband gegeven. De Shine Bright Sessie is individueel waardoor je lekker in je eigen energie kan blijven.

Hoe wil jij je weer opstarten na de zomervakantie? Shine Bright!

De zomervakantie is een tijd van rust en bezinning, een perfect moment om te ontdekken wat je onbewust op de rem zet in je leven. Hoe fijn als jij na je vakantie weer start met meer ruimte in je hoofd, hart & lijf. Jij hebt weer controle over hoe jij kunt leven vanuit jouw gevoel! Wat een rust geeft dat. Meld je hieronder aan.

Ja, dit wil ik ervaren zo’n mini familieopstelling 1 op 1.

Je ontvangt een binnen een werkdag een bevestiging. Bekijk anders even je SPAM box.

Jouw mailadres komt ook op de maillijst voor andere leuke tips en aanbiedingen van Hartestraal. Je kunt je hiervoor ten alle tijden met 1 druk op de knop weer uitschrijven.