Ben jij bekend met het persoonlijke vitaliteitsbudget of ontwikkelbudget bij jouw werkgever? Steeds meer bedrijven hebben per werknemer een geldbedrag wat vrij besteedbaar is aan gezondheid en welzijn waaronder ook coaching en ontspanningsvormen zoals Reiki massage. Dat betekent dat als je bij mij een familieopstelling, Blij-met-mij traject of Reiki afneemt, je deze kan declareren via je persoonlijke budget bij je werkgever! Per kalenderjaar is er een potje beschikbaar. Dus ik zou zeggen check nog even hoever jouw budget voor 2023 al op is, voordat het zomaar onaangeroerd blijft liggen. Je kan dan bij mij een opstelling, coaching of Reiki plannen ook voor afname in 2024 met facturatie in 2023. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *