Reiki ontspanning voor jou en je kind

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Is het onrustig? Of erg moe? Gun je kind dan een ontspanningsbehandeling met Reiki. De behandeling geeft rust en brengt je in contact met je eigen kracht. Als mama , oma of single lady ben je ook van harte welkom voor dit relaxmoment. Een Reiki behandeling is laagdrempelig. Kleding blijft aan en er is geen intakegesprek nodig. Praten mag, maar hoeft niet. Ervaar het eens! Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wat is Reiki?

Het Japanse woord Reiki betekent universele levensenergie. Deze energie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan. Tijdens perioden van ziekte en stress kunnen er blokkades ontstaan waardoor de levensenergie niet vrij meer kan stromen. De Reiki gever (behandelaar) kan door middel van handoplegging en symbolen universele energie doorgeven aan de ontvanger. Dit kan ook op afstand plaatsvinden en is minstens zo krachtig.

Reiki is een cadeautje voor jezelf! Gun jij jezelf rust?

Sommigen kunnen deze energie voelen binnenkomen, anderen voelen niets. En dat hoeft ook niet, want de levensenergie werkt zoals op dat moment nodig is voor die persoon. Het brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en vermindert fysieke en emotionele klachten. Het maakt je bewust van hoe je in het leven staat en wenst te staan. De meeste volwassenen en kinderen ervaren een Reiki behandeling als ultieme ontspanning.

Behandellocatie

Neerland 17
Bergen op Zoom

Reiki ontspanning voor mama
Reiki ontspanning voor kinderen
Reiki ontspanning voor kinderen zittend