Reiki ontspanning voor jou en je kind

Heb je behoefte aan innerlijke rust? Ben je moe of heb je pijnklachten door stress? Gun jezelf of je kind dan een ontspanningsbehandeling met Reiki. Je brengt je energiestromen weer in balans. Dit geeft verlichting bij pijnklachten en spanning. Lichaam en geest werken samen zodat Reiki ook bijdraagt aan het verwerken van emoties en het vrijmaken van je innerlijke kracht.

Wat is Reiki?

Het Japanse woord Reiki betekent universele levensenergie. Deze energie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan. Tijdens perioden van ziekte en stress kunnen er blokkades ontstaan waardoor de levensenergie niet vrij meer kan stromen. De Reiki gever (behandelaar) kan door middel van handoplegging en symbolen universele energie doorgeven aan de ontvanger. Dit kan ook op afstand plaatsvinden en is minstens zo krachtig.

Reiki is een cadeautje voor jezelf! Gun jij jezelf rust?

Sommigen kunnen deze energie voelen binnenkomen, anderen voelen niets. En dat hoeft ook niet, want de levensenergie werkt zoals op dat moment nodig is voor die persoon. Het brengt de energie van de chakra ’s en het energieveld rondom het lichaam in balans en vermindert fysieke en emotionele klachten. Het maakt je bewust van hoe je in het leven staat en wenst te staan. De meeste volwassenen en kinderen ervaren een Reiki behandeling als ultieme ontspanning.

Boek een Reikibehandeling

Reiki ontspanning voor mama
Reiki ontspanning voor kinderen
Reiki ontspanning voor kinderen zittend