Inzicht in jezelf met 3 gouden tips

Wil jij jouw gevoel weer kunnen volgen vol vertrouwen? Zonder dat je hoofd er steeds tussenkomt met allerlei oordelen en twijfels? Wil jij weten hoe je eindelijk echt innerlijke rust in jezelf ervaart?

Van alles heb je al geprobeerd. Dokters, therapeuten, psychologen, fysio, het helpt maar even of niet. Wat je er leerde begrijp je wel, maar het voelt als een kunstje of volhoudertje.  Jouw gevoel blijft hetzelfde en verandert niet mee.

Ik help je graag echt terug te komen bij je gevoel en jouw innerlijke kracht. Ik worstelde als kind al met mijn hooggevoeligheid. Ik was vaak onzeker, gefrustreerd, overladen en angstig. Ik volgde sinds mijn 16e tig therapieën, maar de creatieve coaching en familieopstellingen gaven mij echt dat veilige, rustige gevoel in mezelf. Ik ben zo blij dat nu al zoveel andere gevoelige mama’s met hun kind heb mogen coachen naar meer ruimte en vertrouwen.

Hoe zou het zijn als jij weet hoe je jouw gevoel verandert van angstig, onzeker, boos of verdrietig naar tevreden en vertrouwen? In een Mijn Hartestraal Sessie stem ik af op jouw energie en situatie. Je ontvangt 3 gouden tips voor meer vrede met en in jezelf.

Elke maand geef ik 4 gratis Mijn Hartestraal Sessies weg ter waarde van €48,-. Vul hieronder je gegevens in.

Ja, ik wil een gratis Mijn Hartestraal sessie. 

Laat hieronder je gegevens achter en dan ontvang je de vragenlijst. Je hoort snel of jij bent geselecteerd.