Ik hoor jou, ik zie jou, ik begrijp je!

Wil jij een leven waarin je meer kan vertrouwen op je gevoel? Waarin jij en je kind vrij zijn van oordelen, onzekerheden en perfectionisme? 

Altijd richt jij je op wat de ander van je verwacht. Jouw gevoel schuif je naar de tweede plaats. Voelt ook wel lekker veilig. Maar het knaagt steeds meer. Je vraagt jezelf af of wat jou nu gelukkig maakt. Je verliest de controle over hoe je het zou willen. Je kind slurpt al je energie momenteel. Van alles heb je al geprobeerd. Dokters, therapeuten, psychologen, fysio, het helpt maar even of niet. Wat je er leerde begrijp je wel, maar het voelt als een kunstje of volhoudertje.  Jouw gevoel blijft hetzelfde en verandert niet mee.

Ik help je graag echt terug te komen bij je gevoel en jouw innerlijke kracht. Ik worstelde als kind al met mijn hooggevoeligheid. Ik was vaak onzeker en angstig. Ik heb al tig therapieën gevolgd, maar de creatieve coaching en familieopstellingen gaven mij echt het diepe vertrouwen in mezelf. Ik ben zo blij dat ik heb geleerd hoe ik met deze methoden andere gevoeligen kan coachen. 

Hoe zou het zijn als je eens vrijblijvend kon ervaren wat jouw diepste gevoel je wil vertellen?  Ik bied jou een gratis  Mijn Hartestraal sessie.  Hierin krijg je antwoord op jouw vraag wat er nu nodig is voor jou en je kind. Ik schep overzicht in jouw denken en emoties, dat is al een eerste stap naar meer rust. 

Ja, ik wil een gratis Mijn Hartestraal sessie. 

Laat hieronder je gegevens achter en dan ontvang je de vragenlijst. Je hoort snel of jij bent geselecteerd.