Liefde vragen of liefde geven? Hoe is dat voor jou? Heb jij vroeger geleerd dat je om liefde moest vragen. Dat je altijd je best moest doen om de aandacht te krijgen die jij wilde? Ben je geknuffeld en getroost? Is jouw hart open of zit er een muurtje omheen doordat je gekwetst bent? Liefde stroomt als geven en nemen in balans zijn. Als jij voelt dat jij genoeg liefde hebt ontvangen kun je die moeiteloos delen. Mis je even die balans? Keer dan terug naar zelf liefde. Jij kunt jezelf de liefde geven die je tekort komt.

Omarm je

Heb jij jezelf wel eens echt vastgehouden? Jezelf omarmt en getroost? Probeer het eens. Het geeft zo’n connectie met jezelf. Gewoon 5 minuten zitten en jezelf vasthouden. Vertel jezelf: alles mag er zijn. Voel het maar. Zet mooie muziek op, zodat je meer uit je hoofd komt en meer in je gevoel. Elke gedachte, elke gevoel mag er zijn. Blijf echt even zitten ook al voelt het onrustig in het begin.

Heb je moeite met geven en ontvangen van liefde? Zijn relaties een terugkerend thema in jouw leven? Met een (familie)opstelling kom je vrij van het onbewuste patroon wat jouw blokkeert om onvoorwaardelijk jezelf lief te hebben.

Op maandagavond 4 maart geef ik een gratis informatieavond familieopstellingen. Voel je welkom!

Valentijn cadeautje voor jezelf

Als gevoelige mama ga je gemakkelijk voorbij aan je eigen emoties. Je bent bang om overweldigd te raken door je eigen gevoelens. Je denkt dat jij al die gevoelens niet kunt handelen omdat je altijd hoorde dat je te gevoelig bent. Je leeft steeds meer in je hoofd, dat geeft je controle, maar geen rust. Je bent de verbinding met wat jij voelt een beetje kwijtgeraakt. Je ervaart leegte en onzekerheid. Jouw diepste wezen verlangt naar meer liefde.

Jij wilt weer liefde door je lijf voelen stromen. Je weet dat jij dat verdient, maar er zit een muurtje tussen. Je wacht totdat iemand anders jou weer ziet en dat muurtje afbreekt. Maar de ander voelt dat jij niet openstaat. Hij is bang voor afwijzing en dus gaat hij uit verbinding….

k heb een speciale Love Yourself actie geldig t/m 14 februari, waarbij jij jezelf voor Valentijn de liefde geeft die je verdient. Klik op de button voor het speciale Love Yourself Behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *