Speciale Valentijnsprijs! Boeken t/m 14 februari, afnemen in februari & maart

Hoe zou het zijn als jij jezelf eens de liefde gaf die jij aan anderen geeft?

“Ik ben een beetje de controle kwijt over mezelf. Geen idee meer wat ik voel. Het is een leegte, een muurtje. Altijd maar aardig zijn voor de ander. Tijd vrijmaken voor de ander. Extra inzetten voor de ander. Ik hou van mijn gezin hoor, maar soms wil ik gewoon een vrije dag. Ik wil weer voelen wie ik ben en wat ik wil. Weer die dieper verbinding voelen dat ik oké ben. Zo klaar met dat getwijfel aan mezelf. En dat eeuwige schuldgevoel als ik eens een keer geen zin heb. Pffff.”

Het is herkenbaar dat je als gevoelige mama het gevoel hebt dat je continu aan staat. Jouw antennes reiken wijd en ver.  Als gevoelig persoon pik je veel meer emoties en spanningen van anderen op. Geen wonder dat je batterij soms leeg raakt. Jij kent jezelf heel goed en weet dat je nu teveel hebt gegeven .Je wilt het graag goed doen voor de ander. Maar nu loop je erop leeg. Als dit zo doorgaat, zit je straks uitgeput thuis op de bank. Je lijf geeft ook al signalen…..

Hoe zou het zijn als je zonder inspanning alle ballast uit je lijf kon laten wegvloeien?
En je eindelijk weer diepe verbinding met jouw gevoel ervaart?

Het kan met een Love Yourself Behandeling. Je mag heerlijk gaan liggen op de massagetafel met kleding aan en hoeft alleen maar de helende Reiki energie te ontvangen. Klinkt simpel en heerlijk? Dat is het ook! Mijn klanten beschrijven het als een cadeautje aan jezelf. En als je moeite hebt met ontvangen is dit juist een mooie behandeling om jezelf meer te gunnen in je leven.  Je bestelt de behandeling nu heel voordelig met Valentijnskorting!

Onbeschrijfelijk, de dagen erna een enorme rust.

“Ik loop al een tijdje vast met stres en lichamelijke ongemakken zoals verkeerd ademen en onzekerheid. Verschillenden therapieën gevolgd waardoor ik verstandelijk begrijp wat ik eraan kan doen, maar mijn lichaam en gevoel bleef onrustig. Ik kwam zo niet verder in mijn leven. Ik wist ik moet iets vinden wat helpt om mijn blokkades op te heffen. 

Deze behandeling gaf me een onbeschrijfelijk gevoel! Ik ervoer warmte, rust en liefde en mijn ademhaling ging omlaag. Ook de dagen erna voelde ik een enorme rust.

Ik heb nu het Back to my Roots pakket afgenomen om via familieopstellingen en coaching dieper in mezelf te kijken waar mijn onzekerheden vandaan komen. Ik heb nu al vertrouwen in dit proces!”

Jitske Hellemons, 41 jaar

Wat mag je verwachten van de Love Yourself Behandeling?

Met deze behandeling breng ik jouw levensenergie weer in balans. Via mijn handen geef ik voor elk lichaamsdeel de universele levensenergie door. Ik stem me daarin volledig af op de energiestromen (chakra’s) in jouw lichaam en op het energieveld om jou heen. Stagnerende energie wordt weggehaald, zodat het weer kan stromen. Er gebeurd wat er mag gebeuren. Jij hoeft alleen maar te ontvangen. Je mag daarbij zitten op een stoel of liggen op de massagetafel met een warm dekentje. De kleding blijft aan. De energie gaat door alles heen. Als je gevoelig bent kun je dit ook zelf waarnemen, maar dat is niet noodzakelijk voor de werking. Na een uur merk je dat je lichter bent. Emotionele, mentale en lichamelijke ballast is vrijgekomen. Je ervaart een diepe rust en verbondenheid met jezelf. Dit draagt bij aan het zetten van stappen in je persoonlijke ontwikkeling. In totale ontspanning ontvang je inzichten over wat nu de juiste stap is voor jou met de vraag of het thema dat nu speelt in jouw leven. 

Na afloop ontvang je een kopje Love Tea en geef ik je een persoonlijk inzicht gericht op jouw blokkade rondom liefde geven en ontvangen en onvoorwaardelijke zelfliefde.

EXTRA: ontvang een GRATIS Angel Love natuurlijke spray ter waarde van € 8,95 . Hiermee help je jouw zintuigen te prikkelen op weg naar meer zelfliefde en acceptatie. Ingrediënten: Bergamot, Mandarijn, Chempaka, Rozenhout, Kruizemunt, Kaneel en Lavendelsalie.

Waarom bij mij?

Ik ben al jaren gecertificeerd Reiki en Seichem Behandelaar voor de 1e en 2e graad. Dit betekent dat ik meer tools heb om iemand te behandelen dan alleen met een basis Reiki. Zelf werk ik dagelijks met energieën in mijn praktijk en bij mezelf. Ik ben hooggevoelig en tune snel in op iemands zwakke plek. Ik kom tot de kern, waardoor ik meer geef dan ontspanningsbehandeling. Mijn klanten geven aan dat ze blij zijn met de veiligheid en warmte die ik uitstraal. Het is meer dan alleen een aanraking. Het zet echt iets in beweging voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wonderlijk en het werkt door

Ik ben bezig in een rouwproces omtrent mijn scheiding en ik zocht naar ontspanning om meer in mijn lijf zou komen en uit mijn gedachtestroom. Deze energetische behandeling is wonderlijk. Er gebeurt veel en weinig tegelijkertijd. Mariska voelt precies aan waar spanning in je lijf opslaat. Ze kijkt met liefdevolle blik en dat merk je. De sessie gaf rust, gronding en ontspanning. Ik ben na deze sessie veel bewuster ook van spanning in mijn lijf. Een verwen moment voor jezelf!”

Sylvia Bouts, 50 jaar

Eindelijk rust & energie

“Deze Reiki behandeling bracht me eindelijk rust en energie. Mariska is liefdevol en meelevend met een leuk gevoel voor humor.”

Suzanne, 48 jaar

Mijn Valentijnscadeau aan jou nu maar € 31,- !

Je wilt al zolang weer die verbinding voelen met jezelf. Misschien heb je een partner, maar zijn/haar Valentijnscadeau schiet er snel bij in. Wacht niet totdat een ander iets liefs voor je doet. Geef jezelf een portie zelfliefde! Een Love Yourself behandeling is het perfecte Valentijnscadeau voor jezelf!

Daarom kun je deze nu boeken met mega Valentijns korting! Normaal is deze behandeling van 60 minuten € 48,-. Tot en met 14 februari boek jij deze complete behandeling voor € 31,- Je lijf voelt weer rustig en in balans en je hebt vernieuwd inzicht hoe jij met meer liefde en acceptatie bij jezelf kunt blijven. De gratis natuurlijke LOVE aromatherapiespray helpt je bovendien gemakkelijker verbinden met jouw hartenergie en gevoel. Ik gun jou dit hartverwarmende moment hardwerkende gevoelige mama.

Meld je snel aan met de knop hieronder. We plannen daarna samen jouw Love Yourself behandeling in. Deze mag ook na 14 februari plaatsvinden als je maar aanvraagt voor de 14e. En je weet een blije mama is een blij gezin. Dus stiekem is deze behandeling gewoon pure noodzaak 😉