Inzicht in wat jouw zelfvertrouwen blokkeert

Maandagavond 4 maart 19.30-20.45 uur
Bergen op Zoom

Hallo leuke gevoelige mama, 

Denk jij ook regelmatig: Ik kan het niet, ik ben anders, ik ben te gevoelig of ik ben zwak? Herken je dat nu ook bij je kind? Worstelt hij net als jij met onzekere gedachten. Jij verlangt al zolang naar een leven met meer innerlijke rust en vertrouwen. Jij wilt dingen veranderen voor jou en je kind, maar elke keer val je terug in oude patronen.

Steeds weer ben je teleurgesteld in jezelf. Diep in jou blokkeert er iets om je vrij en vol vertrouwen te voelen. Met een familieopstelling laat je op dieper bewustzijn los dat jij niet goed genoeg bent. Je stopt hiermee een patroon van innerlijke onrust en zelfkritiek voor jou, je kind en alle generaties na jou!

Je hebt misschien al eens over familieopstellingen gelezen. Maar hoe werkt het dan precies? En hoe kan een familiepatroon jou vasthouden in zelfkritiek, schuldgevoel en getwijfel? Ontdek het tijdens de gratis familieopstelling inspiratie avond op maandagavond 4 maart van 19.30- 20.45 uur te Bergen op Zoom. Het is in een wijkcentrum met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De exacte locatie hoor je bij aanmelden.

Wat gaan we doen?

Mijn verhaal en die van andere mama’s gaan jou inzicht geven in jouw patroon van onzekerheid. Je ontdekt hoe jouw kritische stem is ontstaan en ook hoe je ervan af komt. Daarin komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat wil ik met mijn leven?
  • Hoe voel ik me verbonden met anderen?
  • Waarom ga ik steeds over mijn eigen grenzen?
  • Waarom voel ik me zo snel schuldig?
  • Welke gevoelens zijn eigenlijk echt van mij zelf?
  • Waarom voel ik me zo gemakkelijk afgewezen?

Nieuwe inzichten over jezelf & je kind

Op deze avond mag je ook zelf een 5 minuten opstelling ervaren, zonder dat je daarbij voor de groep hoeft. Lekker veilig zelf voelen wat een opstelling met jou doet. Ook hoor je de verhalen van cliënten die bij mij een opstelling hebben gedaan. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees de reviews.

Deze avond is bedoeld om je te inspireren en te raken. Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten over jezelf en je kind.

Aanmelden

Ik ben groot fan van familieopstellingen daarom bied ik deze avond kosteloos aan. Wel is vooraf aanmelden nodig vanwege de beschikbare ruimte. Gebruik de gele aanmeldknop hieronder.

Hartegroet, Mariska