Van je familie moet je het hebben!

Maandagavond 4 maart 19.30-20.45 uur
Bergen op Zoom

Hallo leuke gevoelige mama, 

Denk jij ook regelmatig: ik kan het niet, ik ben anders, ik ben te gevoelig of ik ben zwak? Deze negatieve overtuigingen houden je klein. Jij verlangt naar een leven met meer innerlijke rust en vertrouwen. Jij wilt dingen veranderen, maar elke keer val je terug in oude patronen.

Steeds weer ben je teleurgesteld in jezelf. Diep in jou blokkeert er iets om je vrij en vol vertrouwen te voelen. Van je familie moet je het hebben! Maar sommige dingen had je liever niet overgenomen toch? Jij wilde het zo graag anders doen. En ook juist dat verzet, dat willen bewijzen dat jij het beter kan dan je ouders of wie dan ook, houd jou gevangen te leven vanuit jouw gevoel en jouw verlangen. Met een familieopstelling maak jij jouw onbewuste patronen zichtbaar, waardoor je deze blijvend en diepgaand loslaat

Je hebt misschien al eens over familieopstellingen gelezen. Maar hoe werkt het dan precies? En wat kan het je opleveren? Ontdek het tijdens de gratis familieopstelling inspiratie avond op maandagavond 4 maart van 19.30- 20.30 uur te Bergen op Zoom. Het is in een wijkcentrum met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De exacte locatie hoor je bij aanmelden.

Programma

Aan de hand van voorbeelden vertel ik je welke familiepatronen iemand onbewust blokkeren om je vrij, vol vertrouwen en rust te voelen.

Onderwerpen:

  • Je eigen plek
  • Verbinden met anderen
  • Grenzen aangeven
  • Schuldgevoelens
  • Gevoelens dragen van anderen
  • Afwijzing 

Ervaringen delen en opdoen

Op deze avond mag je ook zelf een 5 minuten opstelling ervaren, zonder dat je daarbij voor de groep hoeft. Lekker veilig zelf voelen wat het met jou doet. Ook hoor je de verhalen van cliĆ«nten die bij mij een opstelling hebben gedaan. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees de reviews.

Deze avond is bedoeld om je te inspireren en te raken. Na afloop ga je naar huis met nieuwe inzichten over jezelf.

Aanmelden

Ik ben groot fan van familieopstellingen daarom bied ik deze avond kosteloos aan. Wel is vooraf aanmelden nodig vanwege de beschikbare ruimte. Gebruik de gele aanmeldknop hieronder.

Hartegroet, Mariska