Nu even niets!

Net als jij heeft ook je kind soms last van spanning. Dit uit zich in lichamelijke klachten als buikpijn, hoofdpijn en slecht slapen. Tegenwoordig leren kinderen veel nieuwe dingen in rap tempo en staan ze bijna continu bloot aan prikkels. Veel kinderen verliezen daarin het contact met zichzelf.

Een maatwerk relaxboekje of ontspanningskistje

Hoe fijn is het als je kind weer kan ontspannen? Dat hij of zij een soort tools heeft om de dag af te sluiten of om spannende dingen los te laten? Jouw kind is van harte welkom voor het aanmaken van een eigen schatkist of relaxboek met ontspanningsoefeningen. Samen bekijken we welke oefeningen uit de kinderyoga en mindfulness hem/haar aanspreken. Ook een Reiki massage kan behoren tot iemands favorieten.

Wil jouw kind leren ontspannen?

Eigenlijk is het moeilijk uitleggen wat kinderyoga, mindfulness en Reiki is. Kom het gewoon ervaren! Als kind mag je gratis 15 minuten een ontspanningsles uitproberen. Wil je liever in een groepje? Doe dan mee met een actuele kinderyoga of crea workshop, zie nieuws of meld je aan voor de nieuwsbrief. Of neem contact op voor al je vragen of een kennismaking.

mindfulness voorwerpen
kinderyoga meditatie
ontspanning tools in een kistje