Begin jij in de hoofd ook vaak je zin met: Had ik maar dit of dat gezegd…. Of herken je de zin: Was ik maar niet zo onzeker dan had ik…… Jij kan jezelf behoorlijk naar beneden halen. Deze zelfkritiek maakt je somber! Vaak ben je daardoor ook extra gevoelig voor wat anderen tegen je zeggen. Je begint daardoor nog meer te twijfelen aan jezelf. Hele gesprekken blijven in je hoofd voorbij komen. Het houdt je wakker. Vervolgens ben je boos dat het je niet lukt om wat meer je eigen stem te laten horen. Dat jij je zo laat leiden door wat anderen vinden. En dat het je nog steeds niet lukt om met wat meer liefde naar jezelf te kijken. Het gevecht in je hoofd, kost je zoveel energie.

Met visualisatie kun je deze negatieve energie omzetten naar een positiever gevoel. Ik heb een mooie visualisatie ingesproken waarbij je alle negatieve gebeurtenissen of gedachten van je afspoelt. Je zult merken dat je daardoor meteen weer meer innerlijke rust en blijheid ervaart. Ik gebruik het zelf ook nog wel eens als ik echt te veel negativiteit van anderen heb overgenomen. Als jij (hoog) gevoelig bent, weet ik zeker dat deze mp3 jou gaat helpen om je negatieve energie en stemming te switchen. Vraag deze GRATIS mp3 snel aan door hieronder je gegevens achter te laten. Je ontvangt binnen een werkdag de mp3 in je mailbox. Een dikke hartestraal van mij aan jou!

Ja ik ben klaar met negatief denken over mezelf en wil de gratis mp3