maandag 27 mei t/m 3 juni

Ontrafel jouw familiepatroon en groei naar meer vertrouwen en rust

Voelen jij en je kind zich onrustig? Is er altijd een stemmetje dat zegt: 

“Je kan het niet.”  
“Dat durf je niet.” 
“Dat mag toch niet.”
“Jij bent te gevoelig!”  

Check jij continu bij anderen of je het wel goed doet allemaal? Doodvermoeiend. En al die meningen houden je onzeker. Want diep van binnen voel jij heel goed welke kant jij op wilt. Alleen de angst om fouten te maken, houdt je op de rem. En nu zie je ook je kind blokkeren door negatieve gedachten en angst. Nu hij groter wordt, kun je hem niet blijven beschermen. Dus er moet nu iets veranderen! 

Jouw kind krijgt vertrouwen via jou. En jij hebt jouw vertrouwen gekregen van jouw ouders. En soms zit daar een kink in de kabel.

Jouw ouders hebben onbedoeld ook hun pijn, zorgen en verwachtingen aan jou meegegeven. Daardoor ben jij je op een bepaalde manier gaan gedragen en denken. Alleen past jouw gedrag en denkwijze nu niet meer bij wat je verlangt. Het houdt je gespannen en onrustig, soms ben je nog steeds dat kleine meisje. Bang om grenzen aan te geven of fouten te maken.

Laat jouw stemmetje van ik-kan-het-niet los, door terug te gaan naar je roots. Zet samen met mij wel die stap vooruit in je leven, doe mee met de Gratis Groei Week.

Hoe zou het zijn als jij vrij kwam van jouw eigen onzekere en beperkende gedachten? Niet meer bang wat anderen van je denken. Niet meer over je grenzen laten gaan. Niet meer steeds checken hoe de ander zich voelt. Alle aandacht op jezelf. Want jij weet diep van binnen heel goed wat je wilt. Dus stop die automatische piloot en ga nu wel voor groei. Je creëert hiermee de ideale voedingsbodem om het zelfvertrouwen van je kind ook te laten groeien. Jij bent zijn voorbeeld!

Ik hoor je denken, ik heb helemaal geen tijd om te werken aan mezelf! Maar hoeveel tijd denk je dat al dat wakker liggen in bed en praten over problemen jullie kost? En hoeveel tijd ben je in je hoofd bezig met oplossingen bedenken? Wat ons vaak echt tegenhoudt om te veranderen, zijn de te grote stappen die we van onszelf moeten zetten in 1 keer. Dus daarom heb ik iets leuks voor jou, wat voor jou een eenvoudige eerste stap vooruit is: de Gratis Groei Week! In slechts 20 minuten per dag stap jij uit dat vicieuze cirkeltje van twijfelen aan jezelf!

In de Gratis Groei Week ga jij ontrafelen hoe jouw familiepatroon van invloed is op jouw zelfvertrouwen. Je ontvangt daarin dat beetje pokon, waardoor jij weer verbinding voelt met jouw innerlijke kracht! 

Laat je vertrouwen in jezelf en je kind groeien tijdens de Gratis Groei Week! 

Maandag 27 mei t/m maandag 3 juni

  • Elke dag een nieuw inzicht waarmee ik jou coach naar groei.
  • Ontdekken wat de invloed is van jouw familiepatroon. 
  • Actief aan de slag met jouw kritische stem & verlangen.

Op maandagavond 3 juni sluiten we deze Groei Week samen af met een Gratis Online Doe- Sessie. Daarin ontdek jij nog dieper hoe jij jouw onzekere ik loslaat. Met daarin de volgende onderdelen:

  • een gratis mini-familieopstelling ervaren vanuit je eigen vertrouwde omgeving zonder dat je in beeld komt.
  • een gratis visualisatie waarmee jij je dieper kunt verbinden met jouw verlangen naar rust & vrijheid.
  • ruimte voor al jouw vragen en het delen van jouw bevindingen uit de Groei Week mails.

Stel je eens voor dat jij niet meer hoeft te vechten tegen al die beperkende gedachten. Dat jij  niet meer continu hoeft te bewijzen aan jezelf dat je het wel kan. Wat een rust en ruimte in gaat dat je geven! Lekker slapen, minder spanningspijn in je lijf. En het mooie is dat jij met deze inzichten ook jouw kind helpt aan meer zelfvertrouwen!

Gun jezelf deze bewustwordingsweek, het kost je 20 minuten per dag. Jij bent vrij om op jouw eigen tijd aan de slag te gaan met de bewustwording mails. Je kunt het verspreiden over de dag, of een keer een dagje laten inhalen. 

Met deze dagelijkse mails heb je een stok achter de deur om uit de automatische piloot te komen. Het is een speels en boeiend bewustwordingsproces waarin ik je coach op weg naar meer rust en vertrouwen. Jij en je kind mogen groeien en zichtbaar zijn deze zomer!