Creatieve kindercoaching

Gratis vrijblijvende kennismaking (30 min)
Uurtarief: € 55,-
Uurtarief aan huis: € 60,- in gemeente Bergen op Zoom
Een sessie is standaard 1 uur.

Mijn tarief is laag in verhouding tot andere praktijken. Ik werk vanuit huis en heb daardoor minder onkosten. Ik word nog niet vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering, dus houd ik mijn tarief gelijk aan wat je eigen bijdrage per sessie zou zijn bij de zorgverzekeraar.

Heb je moeite met de kosten? Laat het me weten en we bekijken of we een betalingsregeling kunnen treffen samen.

Annuleren zonder kosten kan tot 48 uur voorafgaand aan een sessie. Bij annuleren na deze termijn reken ik 50% van de kosten. Ik hoop op jouw begrip hiervoor.
De prijs is incl btw.

Geen wachtlijst! In een paar sessies al verbetering.

Creatieve coaching en familieopstelling volwassenen

Gratis vrijblijvende kennismaking (30 min), kan ook online
Uurtarief: € 55,-
Uurtarief aan huis: € 60,-
Een coachsessie is standaard 1 uur. Een familieopstelling is maximaal 2 uur. Dit kan vooraf in overleg.

Mijn tarief is laag in verhouding tot andere praktijken. Ik werk vanuit huis en heb daardoor minder onkosten. Ik word nog niet vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering, dus houd ik mijn tarief gelijk aan wat je eigen bijdrage per sessie zou zijn bij de zorgverzekeraar. In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor coaching te vergoeden. Dit doen zij in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Heb je moeite met de kosten? Laat het me weten en we bekijken of we een betalingsregeling kunnen treffen samen.

Annuleren zonder kosten kan tot 48 uur voorafgaand aan een sessie. Bij annuleren na deze termijn reken ik 50% van de kosten. Ik hoop op jouw begrip hiervoor. De prijs is incl btw.

Kinderyoga en mindfulness

Prijs per workshop incl materialen en eten/drinken: € 12,50- per uur per kind. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting op workshops!

Voor workshops is annuleren niet mogelijk, maar kan bij ziekte het bedrag worden omgezet in een tegoed voor een volgende workshop. De prijs is incl btw.

Voor bedrijven en scholen

Uw organisatie kan mij inhuren voor het geven van yoga, mindfulness en creatieve coaching sessies in een groep of 1 op 1. Ik bied yoga en creatieve lessen voor scholen rondom thema’s zoals zelfvertrouwen, acceptatie, stress of de seizoenen en festiviteiten zoals Koningsspelen. Via Cumenu ben ik ook in te boeken. Uw organisatie kan contact opnemen voor een offerte op maat.