Creatieve kindercoaching

Gratis vrijblijvende telefonische/online kennismaking (20 min)
Uurtarief: € 50,-
Uurtarief aan huis: € 55,- in gemeente Bergen op Zoom

Mijn tarief is laag in verhouding tot andere praktijken. Ik werk vanuit huis en heb daardoor minder onkosten. Ik word nog niet vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering, dus houd ik mijn tarief gelijk aan wat je eigen bijdrage per sessie zou zijn bij de zorgverzekeraar.

Heb je moeite met de kosten? Laat het me weten en we bekijken of we een betalingsregeling kunnen treffen samen.

Geen wachtlijst! In een paar sessies al verbetering.

Creatieve coaching volwassenen

Gratis vrijblijvende telefonische/online kennismaking (20 min)
Uurtarief: € 50,-
Uurtarief aan huis: € 55,-

Mijn tarief is laag in verhouding tot andere praktijken. Ik werk vanuit huis en heb daardoor minder onkosten. Ik word nog niet vergoed door zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering, dus houd ik mijn tarief gelijk aan wat je eigen bijdrage per sessie zou zijn bij de zorgverzekeraar. In veel gevallen blijkt dat werkgevers of uitkerende instellingen bereid zijn de kosten voor coaching te vergoeden. Dit doen zij in het kader van professionalisering, preventie of verkorting van ziekteverzuim. Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter zijn werkgevers namelijk verplicht hun werknemers te beschermen tegen werkstress en hebben er doorgaans ook een budget voor. Informeer hiervoor bij je werkgever.

Heb je moeite met de kosten? Laat het me weten en we bekijken of we een betalingsregeling kunnen treffen samen.

Kinderyoga en mindfulness

Prijs per workshop incl materialen en eten/drinken: € 12,50- per uur. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting op workshops!

Annuleren

Annuleren zonder kosten kan tot 48 uur voorafgaand aan een sessie. Bij annuleren na deze termijn reken ik 50% van de kosten. Ik hoop op uw begrip hiervoor. Voor workshops is annuleren niet mogelijk, maar kan bij ziekte het bedrag worden omgezet in een tegoed voor een volgende workshop.